Aktivitetet

Programi i edicionit të parë të Panairit Vjeshtor të Librit AAB 2018

  • September 14, 2018

PROGRAMI I PANAIRIT

Ceremonia e hapjes së Panairit Vjeshtor të Librit AAB 2018

Hapja solemne e Panairit Vjeshtor të Librit 2018

Prof.dr. Lulzim TAFA, Rektor i Kolegjit AAB

Kujtim GASHI, Ministër i Kulturës i RK
Qemal MINXHOZI, Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Kosovë
Daut DEMAKU, kryetar i Shoqatës së Botuesve të Kosovës
Program artistik:
Kaltrina Miftari – Soprano
Elizabetë Qarri – piano

PROGRAMI I PROMOVIMEVE TË LIBRAVE NË PANAIRIN
VJESHTOR TË LIBRIT AAB 2018

E enjte, 04 tetor 2018 11:30
“Takimi në Junik – Takimi i parë publik diplomatik SHBA- UÇK”

autor: Hajdin Abazi
botues: Shtëpia Botuese AAB
vendi: Biblioteka, këndi New York


E premte, 05 tetor 2018 12:00
“Kosova”, vëllimi VI, VII dhe VIII,

autor: Jusuf Buxhovi,
botues: Shtëpia Botuese “Faik Konica”
vendi: Qendra Mediale

“Të vdekurit e gjallë” 13:30

autor: Ibrahim Kadriu
botues: Shtëpia Botuese “Koha”
vendi: Biblioteka, këndi New York


e shtunë, 06 tetor 2018 14:00
“Të drejtët”

Autor: Albert Kamy, përkthyer nga: Ilia Lengu
botues: Shtëpia Botuese „Fan Noli“
vendi: Biblioteka, këndi New York


e diel, 07 tetor 2018 13:00
“Vëllezërit Karamazov”

Autor: F.Dostojevski, përkthyer nga: Xhemile Zykaj
botues: Shtëpia Botuese „Fan Noli“
vendi: Biblioteka, këndi New York

Shkarko Programin e Panairit në PDF

Search

Follow Us

Konfirmo pjesëmarrjen tuaj deri më: 9/12 tetor