Për ne

Panairi Vjeshtor i Librit AAB 2018, është nismë e Kolegjit AAB, institucionit më të madh jopublik në rajonin e Evropës Juglindore. Tradita gati dy dekadëshe e Kolegjit AAB, fryma moderne dhe përcaktimi i qartë i tij për të qenë lider në zhvillimet e arsimit të lartë në vend dhe më gjërë, janë indikatorë të rëndësishëm […]

Panairi Vjeshtor i Librit AAB 2018, që do të mbahet nga data 04 deri më 07 tetor 2018, në ambientet moderne të Kolegjit AAB, ka për qëllim të mbledhë botuesit më të mirë dhe më seriozë të librit jo vetëm në gjuhën shqipe.

Pjesë e pandashme e Panairit Vjeshtor të Librit do të jenë edhe ngjarjet kulturore që do të organizohen gjatë kohës sa do të mbahet panairi, si promovime librash, punëtori, orë letrare e takime me shkrimtarë.

Lexo me shume
Event Thumbnail

Promovim libri: “Vëllezërit Karamazov” – autor: F.Dostojevski, përkthyer nga: Xhemile Zykaj

13:00:00 -

e diel, 07 tetor 2018 – 13:00 “Vëllezërit Karamazov” Autor: F.Dostojevski, përkthyer nga: Xhemile Zykaj botues: Shtëpia Botuese „Fan Noli“ vendi: Biblioteka, këndi New York

Event Thumbnail

Promovim libri: “Të drejtët” – autor Albert Kamy, përkthyer nga: Ilia Lengu

14:00:00 -

e shtunë, 06 tetor 2018 – 14:00 “Të drejtët” Autor: Albert Kamy, përkthyer nga: Ilia Lengu botues: Shtëpia Botuese „Fan Noli“ vendi: Biblioteka, këndi New York

Event Thumbnail

Promovim libri: “Të vdekurit e gjallë” – autor Ibrahim Kadriu

13:30:00 -

E premte, 05 tetor 2018 – 12:00 “Të vdekurit e gjallë”, autor: Ibrahim Kadriu, botues: Shtëpia Botuese “Koha” vendi: Biblioteka, këndi New York

Event Thumbnail

Promovim libri: “Kosova” – autor Jusuf Buxhovi

12:00:00 -

E premte, 05 tetor 2018 – 12:00 “Kosova”, vëllimi VI, VII dhe VIII, autor: Jusuf Buxhovi, botues: Shtëpia Botuese “Faik Konica” vendi: Qendra Mediale