Aktivitetet

PROGRAMI I PANAIRIT Ceremonia e hapjes së Panairit Vjeshtor të Librit AAB 2018 Hapja solemne e Panairit Vjeshtor të Librit 2018 Prof.dr. Lulzim TAFA, Rektor i Kolegjit AAB Kujtim GASHI, Ministër i Kulturës i RK Qemal MINXHOZI, Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Kosovë Daut DEMAKU, kryetar i Shoqatës së Botuesve të Kosovës Program artistik: Kaltrina Miftari – Soprano Elizabetë
PROGRAMI I PANAIRIT Ceremonia e hapjes së Panairit Vjeshtor të Librit AAB 2018 Hapja solemne e Panairit Vjeshtor të Librit 2018 Prof.dr. Lulzim TAFA, Rektor i Kolegjit AAB Kujtim GASHI, Ministër i Kulturës i RKQemal MINXHOZI, Ambasador i Republikës së Shqipërisë në KosovëDaut DEMAKU, kryetar i Shoqatës së Botuesve të KosovësProgram artistik:Kaltrina Miftari – SopranoElizabetë Qarri – piano
E enjte, 04 tetor 2018 – 11:30 “Takimi në Junik – Takimi i parë publik diplomatik SHBA- UÇK” autor: Hajdin Abazi botues: Shtëpia Botuese AAB vendi: Biblioteka, këndi New York
Çmime promocionale të librave në Panairin Vjeshtor të Librit AAB 2018 Panairi Vjeshtor i Librit AAB 2018 i cili po vazhdon në ditën e dytë të tij në hapësirat e Kolegjit AAB ka sjellur një numër të madh vizitorësh, jo vetëm studentë të Kolegjit AAB por edhe vizitorë nga e mbarë Kosova. Panairi ka sjellur një seleksion të gjërë të
E premte, 05 tetor 2018 – 12:00 “Kosova”, vëllimi VI, VII dhe VIII, autor: Jusuf Buxhovi, botues: Shtëpia Botuese “Faik Konica” vendi: Qendra Mediale