Aktivitetet

Promovim libri: “Kosova” – autor Jusuf Buxhovi

  • October 5, 2018

E premte, 05 tetor 2018 – 12:00
“Kosova”, vëllimi VI, VII dhe VIII,

autor: Jusuf Buxhovi,
botues: Shtëpia Botuese “Faik Konica”
vendi: Qendra Mediale

Search

Follow Us

Konfirmo pjesëmarrjen tuaj deri më: 9/12 tetor